Yukarı Sarpın İlkokulu
Yukarı Sarpın Mezrası Kınalıtepe Köyü ViranşehirŞANLIURFA

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda; Doğru, Dürüst,Çağdaş, Araştırmacı, Öz güvenini kazanmış,Güzel ülkemizi; Hakkettiği yerine getirmek için, Sürekli çalışan,Bireyler yetiştirmektir...

MİSYON

Bizler; özgür düşünebilen, öğrenmeyi öğrenen, toplumla ve kendisiyle barışık, bilime evrensel ve toplumsal değerlere inanan, değişim ve gelişime açık,güvenilir ve tutarlı davranış sergileyen, çevre bilincine sahip, mükemmeli yakalamaya çalışan, öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, kendini gerçekleştirmiş bireyler yetiştirmek için varız.

BAŞARILAR

Okulumuz liselere giriş sınavlarında fen liseleri ve anadolu liselerine öğrenci başarısı elde etmektedir
Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

07:00-12:30 12:40-17:30

SOBA

ÖĞRETMEN SERVİSİYLE VİRANŞEHİR İLÇE MERKEZİNE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

Uydu İnternet (VSAT)

ŞANLIURFAYA 102 KM,VİRANŞEHİRE 12 KM.

Sportif Etkinlikler

Okulumuz Yıldız Erkekler Voleybol Takımı ve Minik Erkekler Voleybol Takımı 2022 Yılında Viranşehir ilçe 1.si ve Şanlıurfa il 1.si olarak bölge müsabakalarına katılmıştır.